Goede akoestiek voor een gezond binnenklimaat in een flexibele en multifunctionele leefruimte
op maat van uw interieur.
Interesse gekregen??
We sturen je graag een informatiepakket met daarin een sample van akoestisch materiaal,
een sample van MultiTexPro, een info flyer en een begeleidend schrijven

  Naam

  E-mail

  Adres

  Postcode

  Woonplaats

  Bericht

  meer dan behang
  Mooie ruimtes met minder nagalm,
  dat ervaar je!
  Multitexpro
  MultiTexPro wandbekleding is een fantastische produkt. Nooit eerder werkte een wandbekleding egaliserend, isolerend en geluiddempend tegelijkertijd!
  MultiTexPro | Road
  Akoestische Hexagon
  Creëer een unieke en gepersonaliseerde uitstraling met Akoestische hexagons. Dit is een razend populair zeshoekig paneel met daarop een eigen foto, print of patroon.
  Akoestische Hexagon | Schotse Hooglander
  Akoestische Wandpanelen
  Panelen met hoge geluidsabsorptie Bij de Akoestische panelen is de geprinte stof verlijmd met akoestisch materiaal. Het akoestische materiaal bestaat voor 90% uit de katoenvezels van gerecyclede spijkerbroeken.
  Akoestische panelen | Zwarte Bloemen
  Akoestische plafondpaneel
  Samengesteld voor sterk verbeterde akoestiek Plafondpanelen zijn perfect voor kantoren en openbare ruimtes. De materialen Dekostof, Re-board® en akoestisch materiaal zorgen samen voor fijne geluiddemping.
  Akoestisch Plafondpaneel
  Akoestische Roomdivider
  Gasten genieten meer van een bezoek aan een restaurant, museum of theater dat is aangekleed met Akoestische roomdividers. Het geluid blijft in de afgeschermde ruimte en wordt aangenaam gedempt.
  Divider | Groene Bladeren
  Akoestische Desk divider
  Akoestische Deskdividers maken de perfecte (werk)plek voor jouw klanten. Een ‘hard’ interieur heeft een lange nagalm, wat irritatie en vermoeidheid kan opwekken.
  Desk-divider | Eigen Upload

  Onze services
  Onze Service staat 24/7 voor je klaar en beantwoorden graag je antwoorden.
  Wij streven er naar om op werkdagen binnen 24 uur te reageren.
  Akoestisch materiaal

  Akoestische Materiaal

  Akoestische panelen dempen de geluidsreflecties in de desbetreffende ruimte. De panelen zijn vervaardigd uit akoestisch doorlatend stof dat 90% uit de katoenvezels bestaat van gerecyclede spijkerbroeken. Door de lange vezels van de spijkerbroeken worden de geluidsgolven goed geabsorbeerd.
  Er zijn twee soorten akoestische panelen: Akoestisch basic en Akoestisch premium. Met een waarde van 0 – waarbij het geluid wordt weerkaatst – en 1 – waarbij het geluid wordt geabsorbeerd – is de absorptiecoëfficiënt van de Akoestische panelen basic 0,65 en de Akoestische panelen premium 0,9. Het premium paneel bevat een extra laag akoestisch materiaal voor meer geluidsabsorptie. Ook het aluminium frame is met 4,2 cm dikte steviger dan het basic paneel (3 cm dikte).
  Meer informatie over het akoestische materiaal? Klik op de button
  Akoestisch Materiaal
  Smartwallsolutions
  Contact
  ATL Hasselbachweg 2
  7448 AP Haarle
  Phone: 0548 859 8704
  Mobile: 0617123218

  NAAR BOVEN